BE COOL AS - NEBBIA Norge
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Be Cool er distributør og forhandler for merkene NEBBIA innen Fitness, og via vår nettbutikk CombatStore.no har vi merkene TOP TEN, HAYASHI, TUSAH og VENUM. 

Selskapet har lager i Slemmestad, samt volumlager hos produsenten i Tyskland og Slovenia. Selskapet ble etablet i august 2018 med en aksjekapital på kr 400.000,-

BeCool.no lanserer en rykende fersk forhandlerbutikk her på www.becool.no 1.Oktober! I samarbeid med Nebbia Fitness blir hele kolleksjonen tilgjengelig, både for menn og damer.

Be Cool AS er også eier av kampsportbutikken nettbutikken CombatStore.no - www.combatstore.no

Hvor holder vi til? Be Cool holder til i Høymyrmarka 7, 1391 Vollen. Her har vi kontorer, showrom og lager på 400 kmv. (Gjelder fra 01. Desember 2019)

 

Selskapets verdier

1. Kvalitet: Be Cool har som hovedmål å sørge for topp kvalitet i alle våre ledd, fra produktene vi tilbyr våre kunder, til relasjonene med våre leverandører og produsenter. Vi tar sikte på å bli assosiert med den beste kvaliteten, den beste kundeservice og det beste utstyret på markedet.

For utøver: Kvalitet i samarbeidet med Top Ten / Be Cool ved å strebe etter å være en best mulig utgave av seg selv, ikke bare som utøver, men også som person. Fokus på å bruke kvalitetsutstyr for egen og motstanderes sikkerhet.

2. Respekt: Behandle andre slik du vil bli behandlet. Vi skal respektere våre leverandører, våre kunder, trenere og øvrige samarbeidspartnere.

For utøver: Vise respekt for Top Ten / Be Cool og deres avgjørelser. Vise respekt for trenere, andre utøvere og øvrige medvirkende før, under og etter konkurranse og arrangementer.

3. Lojalitet: Vi skal være lojale mot alle avtaler vi gjør med våre leverandører, kunder og øvrige samarbeidspartnere.

For utøver: Vise lojalitet til Top Ten / Be Cool og det varemerket utøver representerer.

4. Mot: Vi skal alltid ha mot til å utfordre bransjen og til å tenke innovativt.

For utøver: Mot til å utfordre seg selv, fysisk og mentalt og alltid tenke på seg selv som selskapets ansikt utad.

5. Profesjonalitet: Å være profesjonell betyr for oss å være ekspert på vårt felt og oppføre seg på en etisk måte. Det betyr å sette behovene til våre kunder og leverandører først.

For utøver: Vise profesjonalitet i samarbeidet med Top Ten / Be Cool, og i måten å snakke, handle og representere TOP TEN merket på daglig basis. Profesjonalitet ved å lære/overholde reglement for sporten og forbundet man representerer.

 

Hilsen Team Be Cool AS

+47 31 00 07 30
Evjetun 30 | NO-3470 Slemmestad | NORWAY
www.becool.no

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke