Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Be Cool AS - Distribution is our passion!

Be Cool er distributør for TOP TEN, HAYASHI og PROGAME i Norge

Selskapet har lager i Slemmestad, samt volumlager hos produsenten i Tyskland. Selskapet ble etablet i august 2018 med en aksjekapital på kr 400.000,-

Denne nettbutikken er kun for våre B2B bedriftskunder. Er du privatkunde anbefaler at du tar kontakt med en av våre forhandlere.

Se våre betingelser her.

Du finner en liste over våre forhandlere her.

Selskapets verdier

 

1. Kvalitet: Be Cool har som hovedmål å sørge for topp kvalitet i alle våre ledd, fra produktene vi tilbyr våre kunder, til relasjonene med våre leverandører og produsenter. Vi tar sikte på å bli assosiert med den beste kvaliteten, den beste kundeservice og det beste utstyret på markedet.

For utøver: Kvalitet i samarbeidet med Top Ten / Be Cool ved å strebe etter å være en best mulig utgave av seg selv, ikke bare som utøver, men også som person. Fokus på å bruke kvalitetsutstyr for egen og motstanderes sikkerhet.

2. Respekt: Behandle andre slik du vil bli behandlet. Vi skal respektere våre leverandører, våre kunder, trenere og øvrige samarbeidspartnere.

For utøver: Vise respekt for Top Ten / Be Cool og deres avgjørelser. Vise respekt for trenere, andre utøvere og øvrige medvirkende før, under og etter konkurranse og arrangementer.

3. Lojalitet: Vi skal være lojale mot alle avtaler vi gjør med våre leverandører, kunder og øvrige samarbeidspartnere.

For utøver: Vise lojalitet til Top Ten / Be Cool og det varemerket utøver representerer.

4. Mot: Vi skal alltid ha mot til å utfordre bransjen og til å tenke innovativt.

For utøver: Mot til å utfordre seg selv, fysisk og mentalt og alltid tenke på seg selv som selskapets ansikt utad.

5. Profesjonalitet: Å være profesjonell betyr for oss å være ekspert på vårt felt og oppføre seg på en etisk måte. Det betyr å sette behovene til våre kunder og leverandører først.

For utøver: Vise profesjonalitet i samarbeidet med Top Ten / Be Cool, og i måten å snakke, handle og representere TOP TEN merket på daglig basis. Profesjonalitet ved å lære/overholde reglement for sporten og forbundet man representerer.

 

Hilsen Team Be Cool AS og TOP TEN Norge

 

+47 31 00 07 30
Evjetun 30 | NO-3470 Slemmestad | NORWAY
www.becool.no